7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

De fleste internet forretninger frembyder nu et bredt udvalg af leveringsmodeller. En af de mest moderne er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine produkter når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig temmelig smertefri, samt i mange tilfælde desuden den mindst kostelige leveringsform.

Du kan endvidere beslutte dig for at bestille levering til din lejlighed eller hus eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden bliver somme tider en lille smule dyrere, men derudover ret så ukompliceret. Den billigste leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv, som jo afhænger af at du befinder dig lige ved online forhandlerens adresse.

Flere internet forretninger yder dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, men det er regnet ud fra at ordren gennemføres tidligere end et givent klokkeslæt, sådan at de garanteret kan nå at få varen betjent forinden logistikmedarbejderne får fri.

Få leveret hjem til hvor du bor eller til når du er på job

Det er efterhånden ualmindeligt fremkommeligt for os alle at finde de bedste priser fra forskellige netbutikker og derved har flere online shops været presset til at at sænke prisniveauet på deres produkter – til drenge og piger, og desuden også til mænd og kvinder – betragteligt, og endda nogle gange tilbyde fragtfri levering.

Derfor kan det immervæk være nyttigt at kigge forbi nogle internet foretagender efter rabat inden du gennemfører din handel, således at du er sikret at få fat i den laveste pris.

Man bør imidlertid ikke overse, at ifald en e-forhandler tilbyder en vare til en pris der kan ses som usædvanlig fordelagtig, så kunne det for det meste være et bevis på en svindel internet butik. Bestillinger med kort er imidlertid indbefattet af et lovbud, der garanterer dig som kunde overfor snydagtige outlets på nettet.

Kig hvorvidt internet forretningen er tilsluttet e-mærket

Forinden folk shopper på en shop kunne man uden tvivl tage stilling til shoppens forretningsaftale, men det er normalt ikke videre spændende.

Et alternativ kunne derfor være at bemærke hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det skulle være et signal om at internet firmaet efterfølger de officielle danske regler, tillige med at hjemmesiden undertiden gennemses af sagkyndige der kender til lovgivningen. Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, hvis du forvoldes problemstillinger med din shopping.

En hel del forskellige former for fragt

Trustpilot fører til evigt gode chancer for at læse en hel del andre kunders erfaringer og derfor er det fornuftigt, at du ser nærmere på netshoppens ratings inden du lægger din bestilling.

Facebook giver dig ydermere en lang række stabile løsninger til at få indblik i e-shoppens pålidelighed. Foruden det ser vi faktisk outlets på nettet hvor man kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som lige så vel bør benyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Vores side finansieres af reklameindtægter. Vi har tætte samarbejder med adskillige online selskaber idet vi formidler deres produkter, og indhenter provision ifald en af vores besøgende laver en bestilling.

Informationer vedrørende produkter og online virksomheder opretholdes tit, men vi giver ingen garanti imod reguleringer der er realiseret siden vi senest opdaterede websitets data.