7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Adskillige internet firmaer yder i dag diverse forskellige former for fragt. En der er meget populær er nu om stunder pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter når det passer dig. Denne er altså super smertefri, samt typisk ligeledes den mest letkøbte fragtmetode.

Du kan på samme måde beslutte dig for at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Den bliver som oftest en lille smule mere bekostelig, men på den anden side usædvanlig fremkommelig. Den prisbilligste slags levering vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, men den løsning forudsætter at du befinder dig i nærheden af e-handlens arbejdslager.

Fragttiden kan være ret så aktuel i tilfælde af at man absolut skal bruge pakken fluks, og derfor er det helt på sin plads at vi studerer den anslåede leveringstid for den relevante vare.

En lang række online forhandlere stiller garanti om muligheden for dag-til-dag levering på mange varenumre, der dog kræver at ordren gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varerne fikset forud for at de pakkeansatte drager hjemad.

Et hav af forskellige fragtløsninger

Det er jo efterhånden særdeles let gængeligt for os alle at sammenholde priser hos diverse online selskaber og følgelig har langt de fleste internet webshops set sig tvunget til at stampe prisniveauet på en række af deres produkter – til drenge og piger, men ligeledes til mænd og kvinder – kolossalt, og endda nogle gange frembyde levering uden beregning.

Men det kan alligevel blive indbringende at kigge forbi nogle enkelte internet webshops efter rabatkoder inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er velinformeret til at få den laveste pris.

Man må trods alt være opmærksom på, at når en forretning på nettet frembyder et produkt til en salgspris som kan virke utopisk tiltalende, bør det mange gange være en indikation på en fup online butik. Køb med kort er heldigvis omsluttet af en ordning, der redder køber imod svindlende internet webshops.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, når du har i sinde at finansiere pengene i flere bidder.

Forinden folk bestiller hos en online butik behøver man de facto gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke super interessant.

Et nemmere alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt online shoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket almindeligvis er et tegn på at internet selskabet efterfølger de officielle regler, og at internet shoppen lejlighedsvis kontrolleres af jurister som har den nødvendige knowhow om reglementet på området. Desuden får du lejlighed til assistance, hvis du udsættes for dilemmaer med din shopping.

En indikator for at webshoppen føjer den officielle danske lovgivning

Trustpilot leverer i højeste grad strålende chancer for at besigtige forskellige tidligere forbrugeres anmeldelser og herved slår vi et slag for, at du vurderer internet forhandlerens omtaler forinden du køber.

Facebook giver dig for øvrigt ret hæderlige genveje til at få indblik i internet forretningens troværdighed. Desuden ser vi endda e-forhandlere som tilbyder folk at aflevere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Vores side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi samarbejder med forskellige e-handler hvor vi promoverer firmaernes produkter, og får honorar såfremt en bruger fra vores hjemmeside fuldfører en ordre.

Viden om produkter og e-forhandlere understøttes nu og da, men vi ønsker ikke at tage ansvar for modifikationer der muligvis er implementeret siden nyligste opdatering af de viste data.